mindmatter | Vi som hjälper dig
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Vi som hjälper dig

MEDARBETARE & DELÄGARE

mh

Mats har arbetat med att utveckla grupper, team och ledare sedan 1996. Detta har gjorts genom framtagning av professionella utbildningar, kliniskt arbete och handledning/coachning av ledare och medarbetare. Agila processer ligger Mats varmt om hjärtat. Mats har en bakgrund inom app-utveckling. Mats är grundare av Mindmatter AB (2004) och är delägare tillsammans med Hanna.

Mats Hansson

VD, leg. psykolog och leg. psykoterapeut

hanna

Hanna jobbar med grupper och individer som behöver stöd att komma vidare i sina processer. Hon är lärare på våra utbildningar och arbetar både som organisationspsykolog och klinisk psykolog. Dessutom är hon handledare/facilitator under våra SPRINT | STUDIOS. Hanna är delägare i Mindmatter AB.

Hanna Holmberg

Leg. psykolog

SAMARBETSPARTNERS

(fler experter hjälper oss i vissa specifika uppdrag och utbildningar)

Jonas

Jonas är examinator på våra Specialistutbildningar och leder workshops inom evidensbaserad psykologisk praktik.

Jonas Bjärehed

Leg. psykolog och fil. dr i psykologi.

Jan-eric

Jan-Eric är lärare och handledare på våra utbildningar. Vi har samarbetat sedan 2007.

Jan-Eric Jönsson

Leg. psykolog, leg. psykoterapeut (KBT) och handledare