Vi som hjälper dig
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-33487
 

Vi som hjälper dig

MEDARBETARE & SAMARBETSPARTNERS

(fler konsulter hjälper till i uppdrag och på utbildningar)

MH Foto

Mats arbetar sedan 1996 med att utveckla människor. Han har utvecklat flera utbildningar inom ledarskap, team-
och organisationsutveckling. Han arbetar med konflikthantering och handledning/coachning av ledare, ledningsgrupper och medarbetare. Mats arbetar också med prestationspsykologi för att hjälpa människor att nå sina mål.

Mats grundade Mindmatter AB, 2004.

Mats Hansson

VD, leg. psykolog, leg. psykoterapeut och organisationskonsult
Thomas

Thomas är medskapare och lärare på våra utbildningar. Thomas har lång erfarenhet att arbeta med utveckling av arbetsmiljö och ledarskap inom både små och stora verksamheter. Han har arbetat med utvecklingsfrågor inom multinationella företag och som organisationspsykolog inom flera FHV-organisationer med kunder inom både offentlig och privat sektor.

Thomas Ringnér

Leg. psykolog och organisationskonsult
Jonas

Jonas är examinator på våra Specialistutbildningar. Han arbetar även som studierektor för Lunds Universitets Psykologprogram.

Jonas Bjärehed

Examinator, leg. psykolog och fil. dr i psykologi