Vi som hjälper dig
13822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13822,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-33487
 

Vi som hjälper dig

MEDARBETARE & SAMARBETSPARTNERS

(fler konsulter hjälper till i uppdrag och på utbildningar)

MH Foto

Mats expertis inom ledarskap, team- och organisationsutveckling, kombinerat med färdigheter i konflikthantering och prestationspsykologi, gör honom till en ovärderlig tillgång för våra kunder.

Mats grundade Mindmatter AB år 2004 med fokus på att utveckla arbets- och samarbetsmiljöer med hjälp av nya arbetssätt och metoder, mänskliga och digitala.

Mats Hansson

VD, leg. psykolog, utvecklare och organisationskonsult
Thomas

Thomas är medskapare och lärare på våra utbildningar. Thomas har lång erfarenhet att arbeta med utveckling av arbetsmiljö och ledarskap inom både små och stora verksamheter. Han har arbetat med utvecklingsfrågor inom multinationella företag och som organisationspsykolog inom flera FHV-organisationer med kunder inom både offentlig och privat sektor.

Thomas Ringnér

Leg. psykolog och organisationskonsult
Jonas

Jonas är examinator på våra Specialistutbildningar. Han arbetar även som studierektor för Lunds Universitets Psykologprogram.

Jonas Bjärehed

Examinator, leg. psykolog och fil. dr i psykologi