mindmatter | Samarbeta för framgång
14468
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14468,theme-bridge,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

DESIGN SPRINT

Vill du lära dig använda DESIGN SPRINT-processen genom att GÖRA den i komprimerad form så erbjuder vi nu en 3-dagars workshop.

 

Du kommer att få tips och råd som är baserade på psykologisk kunskap om grupper samt från våra erfarenheter av att genomföra DESIGN SPRINTs – saker som inte står i boken SPRINT av Jake Knapp.

 

Du får exempelvis lära dig vad man bör tänka på innan och efter man genomför en DESIGN SPRINT. Workshopen avslutas med att du får hjälp att skapa en plan för att genomföra en DESIGN SPRINT i din verksamhet.

 

Veta mer och anmälan

SPRINT STUDIO

Har ni en stor utmaning eller problem i er verksamhet, där ni inte kommer framåt i den takt som ni önskar, kan ni använda SPRINT STUDIO. Med vår tjänst SPRINT STUDIO så säkerställer vi genomförandet av en DESIGN SPRINT tillsammans med er. Vi administrerar och faciliterar(leder) er DESIGN SPRINT i våra lokaler eller hos er. Vi sköter alla förberedelser och efterarbete som ingår i processen.

 

Er utmaningen kan var hur en ny produkt eller tjänst skall utformas för kunder, eller hur ni internt bör anpassa organisationen så att medarbetare blir effektivare och friskare. Förutom att testa din lösning mot verkliga mottagare så svetsar ni samman ert team och sätter in alla i en gemensam bild av vad det är viktigt att lyckas med i det fortsatta arbetet.

 

Så, istället för att plöja ner massa tid, pengar och energi i en lösning kunderna/medarbetare inte vill ha, kan ni med SPRINT STUDIO få reda på vad ni skall göra för att hamna rätt – efter bara fem(5) dagar.

Metoden som SPRINT STUDIO använder är SPRINT, utvecklad av Jake Knapp, på Google Ventures. Vi på Mindmatter är organisationspsykologer och är mycket vana i att handleda/facilitera processer för team.

 

 

Så om du vill ha din lösning snart ring och diskutera hur du vill genomföra din DESIGN SPRINT på 0708-202825.

SPECIALISTUTBILDNINGAR FÖR LEG.PSYKOLOGER

HANTERA PROBLEM OCH FINNA NYA MÖJLIGHETER

Mindmatter arbetar med att hjälpa dig som ledare att leda och som medarbetare att samarbeta på ett sätt som leder till att problem hanteras och möjligheter skapas.

 

Vi har arbetat med ledare och gruppers utveckling i över 20 år och vet att bra samarbete inte sker automatiskt. Det behöver man lära sig, både teoretiskt och praktiskt. Både den som leder en grupp och den som deltar. Via våra utbildningar och tjänster hjälper vi dig som chef/ledare att tillsammans med dina medarbetare skapa en framgångsrik organisation. Våra utbildningar är fokuserade på att hjälpa dig omsätta det du lär/kan i praktiken.

 

Tycker du att den grupp du leder funkar ok idag, kan våra utbildningar hjälpa er att ta nästa steg till att bli högpresterande med bibehållande god arbetsmiljö. Är läget att ni har samarbetsproblem i gruppen eller att ni står och stampar istället för att finna lösningar, så rekommenderar vi dig till att boka in ett enskilt möte med våra organisationspsykologer där vi hjälper dig med en handlingsplan för en positiv utveckling.

 

Ring oss på 0708-202825 så berättar vi mer hur dina problem kan hanteras och nya möjligheter skapas!

EXEMPEL PÅ BEHOV VI HJÄLPER TILL MED

ATT UTVECKLAS SOM LEDARE

När du som ledare har ett behov av att utveckla din kompetens skapar vi ett skräddarsytt utvecklingsprogram för dig.

FÅ IGÅNG DIN NYA MEDARBETARE/CHEF

När du valt ut en ny medarbetare hjälper vi dig med att skapa en process som gör att medarbetaren kommer igång bra.

STÖD FÖR UTVECKLING AV YRKESROLL

När du har behov av att reflektera och lära dig av ditt dagliga arbete tillsammans med någon som står fri från verksamheten. Vi erbjuder dig professionella handledare/coacher.

ÄNDRING AV RÅDANDE KULTUR

När det finns ett behov av att ändra beteendemönster som begränsar verksamheten hjälper vi till med kulturanalys och förändring av beteendemönster.

SKAPA EN HÅLLBAR ARBETSMILJÖ

När du vill skapa en arbetsmiljö som inte bara följer lagen, utan som också stödjer medarbetares och verksamhetens utveckling.

HANTERA KONFLIKTER

När ni har slutat prata med varandra och samarbetet har brutits ned behövs en tredje part för att bryta ensidigheten och komma vidare.

ALLA UTBILDNINGAR

Vi är psykologer som skapar lärande och förändring så att resultat nås. Behöver du hjälp med det?

qode interactive strata

LÄRA-MER-TRÄFFAR (meetups)

Bli medlem och delta på så många av våra meetups som du önskar. Vi träffas under informella former, lyssnar på miniföreläsningar och samtalar om frågor som intresserar. Här är du välkommen att styra vilka frågeställningar som du vill skall vara på agendan.

 

Gå med i gruppen Teaming om du är intresserad av att lära mer om samarbete och teamarbete:  TEAMING

 

Gå med i gruppen Design Sprint om du är intresserad av att lära mer om hur du kan använda SPRINTs för att hantera stora utmaningar och testa nya lösningar. Gå med i gruppen DESIGN SPRINT.

 

Gå med i gruppen elevhälsoarbete i klassrummet om du är intresserad av att lära mer om hur man kan arbeta med att förbättra skolan tillsammans: ELEVHÄLSOARBETE

MINDMATTER