Att samarbeta så att problem hanteras och möjligheter skapas
15821
post-template-default,single,single-post,postid-15821,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-33487

Att samarbeta så att problem hanteras och möjligheter skapas

Att samarbeta så att problem hanteras och möjligheter skapas

Vi har arbetat med gruppers utveckling i över 20 år och vet att bra samarbete inte sker automatiskt. Det behöver man lära sig, både teoretiskt och praktiskt. Både den som leder en grupp och den som deltar.

För att kunna samarbeta bra behövs utbildning och fokuserad träning

Därför har vi tagit fram de utbildningsmoduler som behövs för att utveckla förmågan till samarbete bra i grupp. Modulerna är baserade på forskningsläget och best-practice när det gäller att få människor att samarbeta i grupper.

Modulerna är: Arbeta med psykologisk säkerhetArbeta med motivationEngagerande målFörstärk nyckelbeteendenEffektiva möten och Hantera konflikter.

Du kan gå modulerna i den ordning som du vill, men vi rekommenderar att starta med ”Att arbeta med psykologisk säkerhet” då den aspekten påverkar resultatet mest.

Varje modul hjälper dig att gå från förståelse  till att konkret förbättra samarbetet genom att använda dina kunskaper i praktiken.

Meetup ”teaming”

Om du vill vänta med att gå en utbildning kan du komma på våra kostnadsfria meetups i gruppen http://www.meetup.com/teaming/. Där träffas personer som är intresserade av att utveckla förmågan till att leda och arbeta i grupper. Välkommen!

Tags:
,