Lär dig att använda DESIGN SPRINT
16013
post-template-default,single,single-post,postid-16013,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-33487

Lär dig att använda DESIGN SPRINT

Lär dig att använda DESIGN SPRINT

Vill du lära dig använda DESIGN SPRINT-processen genom att GÖRA den i komprimerad form så erbjuder vi nu en 3-dagars workshop.

 

Du kommer att få tips och råd som är baserade på psykologisk kunskap om grupper samt från våra erfarenheter av att genomföra DESIGN SPRINTs – saker som inte står i boken SPRINT av Jake Knapp.

 

Du får exempelvis lära dig vad man bör tänka på innan och efter man genomför en DESIGN SPRINT. Workshopen avslutas med att du får hjälp att skapa en plan för att genomföra en DESIGN SPRINT i din verksamhet.

 

Läsa mer