Vår pedagogiska modell för förändring i praktiken
15309
post-template-default,single,single-post,postid-15309,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.5,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-33487

Vår pedagogiska modell för förändring i praktiken

Vår pedagogiska modell för förändring i praktiken

 

Genom vår genomarbetade pedagogik så hjälper vi dig att gå från teori till praktik på våra 1+1 dagars kurser. Se till att använda det du lärt dig i vardagen.

Vår pedagogiska modell låter dig använda din förmåga att läsa och reflektera runt teoretiskt material redan innan varje kursmodul börjar. På den första workshopdagen hjälper vi dig sedan med att problematisera och relatera din nya kunskap till dig egen situation. Sedan går du hem och funderar på hur du skulle kunna använda den nya kunskapen till att förändra/hantera problem i din vardag. När du kommer tillbaka till oss så får du redovisa dina planer och får handledning på ditt upplägg och sedan får du öva på ditt upplägg via rollspel etc.

På detta sätt hjälper vi dig att bli bättre i din vardag på att hantera det du behöver hantera. Egentligen självklart, men inte det vanliga.